top of page

Arena Honeycomb Blin Group

Public·88 members

Стиль на кожен день

Одяг виглядає стильно, але його складно носити щодня, або він зручний, але взагалі без характеру. Хотілося б знайти щось середнє — щоб і виглядало сучасно, і підходило для звичайних справ. Уже кілька разів замовляла онлайн, але в реальності речі часто виглядають інакше, ніж на фото. Може, хтось знайшов сайт, де це більш збалансовано?

12 Views
Denis Zheleznyi
Denis Zheleznyi
4 days ago

Я якраз недавно вирішив для себе цю проблему. Теж шукав щось універсальне і почав більше звертати увагу на бренди з власним стилем. Натрапив на 25 Union і мені зайшло, що там речі виглядають доволі стримано, але не нудно. Я замовляв кілька базових позицій і одну більш «вихідну» річ — усе можна носити і щодня, просто комбінуючи по-різному. Плюс, що важливо, в житті це виглядає майже так само, як на фото, без сюрпризів.

Call: 1800 021 022

Email: hdcustservice@hunterdouglas.com.au

338 Victoria Road, Rydalmere
NSW 2116 Australia

© Copyright 2023 Hunter Douglas Limited [ABN 98 009 675 709].  ® TURNILS is a registered Trade Mark of Hunter Douglas Scandinavia AB. Merger is a registered trademark of Hunter Douglas Limited. NOTE: Warranty conditions apply. 

CONTACT US

Thanks for submitting the contact form, we will be on contact with you shortly. 

bottom of page